Ontdek de Carpo 1: Uw Perfecte Reismaatje voor de Winter

Gepubliceerd op 4 september 2023 om 07:00

De 1e is verkocht, nu nog de opties plaatsen voor de klant. Geheel afgewerkt met vilt, standkachel, Eco-flow, zonnepanelen en bindrails. 

Zelfs de bodem is geisoleerd !

Carpo, godin van de winter

Het is weer die tijd van het jaar waarin we beginnen te dromen over de avonturen die voor ons liggen in het komende seizoen. Voor het seizoen 2024 hebben wij bijzonder goed nieuws voor alle avonturiers en reisliefhebbers daarbuiten - we introduceren de gloednieuwe Carpo 1, onze nieuwste mini-caravan die perfect is afgestemd op uw winterreizen.

Waarom de naam "Carpo," vraagt u zich misschien af? Wel, Carpo was de godin van de winter in de Griekse mythologie, en net als haar naamgenoot, is de Carpo 1 ontworpen om u comfortabel en warm te houden, zelfs in de meest uitdagende winterse omstandigheden.

 

Winterproof met 40 mm Isolatie

Een van de meest opvallende kenmerken van de Carpo 1 is de 40 mm dikke schuimisolatie rondom de caravan. Deze isolatie biedt uitstekende thermische eigenschappen, waardoor u zelfs in de strengste winters kunt reizen zonder zorgen over de kou. Met een kleine elektrische verwarming binnenin kunt u genieten van een gezellige en comfortabele omgeving terwijl u zich verwarmt aan het winterlandschap buiten.

Handige Nieuwe Functies

We hebben ook enkele handige aanpassingen aan de Carpo 1 toegevoegd om uw reiservaring nog aangenamer te maken. De achterklep is nu breder, waardoor het eenvoudiger is om in en uit te laden. Daarnaast hebben we de hoogte van de caravan verminderd, maar de binnenruimte behouden, zodat u de Carpo gemakkelijk in uw garage kunt opslaan zonder extra stallingskosten.

De integratie van de achterverlichting in de achterklep is niet alleen stijlvol, maar minimaliseert ook het risico op schade tijdens uw reizen. Het moderne ontwerp geeft de Carpo 1 een eigentijdse uitstraling.

 

Comfortabel van Binnen en Buiten

Niet alleen de buitenkant is goed doordacht, maar ook het interieur van de Carpo 1 is ontworpen met uw comfort in gedachten. De vloer is ook volledig geïsoleerd met hetzelfde 40 mm dikke isolatieschuim, waardoor u warmte behoudt en bespaart op verwarmingskosten.

En als kers op de taart bieden we nieuwe meubels aan die u eenvoudig en snel in de caravan kunt plaatsen. In slechts 10 minuten kunt u uw mini-caravan omtoveren tot een handige bagagewagen, waardoor u flexibel bent in het gebruik van uw voertuig, zowel voor reizen als voor dagelijkse activiteiten.

 

Klaar voor het Avontuur?

Of u nu van plan bent om de Carpo 1 te gebruiken voor lange winterse roadtrips of gewoon een weekendje weg, deze mini-caravan is ontworpen om aan al uw behoeften te voldoen. Met zijn uitstekende isolatie, handige functies en veelzijdigheid biedt de Carpo 1 u de vrijheid om te reizen en te genieten van de winterse wonderen zonder concessies te doen aan comfort en gemak. Dus, bent u klaar om uw volgende winteravontuur te plannen? Met de Carpo 1 kunt u met vertrouwen op weg gaan en de schoonheid van het winterlandschap verkennen.

 

De eerste Carpo is verkocht. We moeten deze voor de klant geheel bekleden met vilt, voorzien van Paulmann LED verlichting, standkachel plaatsen, bindrails monteren en disselkist plaatsen. De klant gaat zelf de mini-caravan voorzien van mobiele meubels en accu en slaapplek. Ze willen ook de fietsen meenemen in de mini-caravan.

 

Foto's vanuit de produktie

Verlichting verwerkt in de achterklep

Stahoogte van 185 cm onder de klep, de klep over de gehele breedte. Dus eenvoudig meubels te laden

Achterdeur is voorzien van isolatie-rubbers, dus geen kieren

Dit sluitsysteem wordt gemonteerd, zwaar braakwerend

Sluithendel met degelijk slot

Zijdeur met stevige scharnieren

Zijdeur is met 2 sloten af te sluiten, komt nog een hendel op en een deurvastzetter

Bezig om de gehele binnenzijde af te werken met vilt

Vloer voorzien van een beschermde laag, let op de doorgang. De gehele breedte is te gebruiken

Reactie plaatsen

Reacties

Jos
9 maanden geleden

Is er al meer info beschikbaar over de Carpo 1 ?
Mvg,
Jos

Liselot Portier
8 maanden geleden

kan deze ingericht worden om 4 slaapplaatsen te creeëren?

Bert Beuvink
8 maanden geleden

Beste Liselot, dat is wel mogelijk, afhankelijk van de lengte van de kinderen. Veel klanten monteren een daktent op de mini-caravan. Bert

Jos
7 maanden geleden

Beste,
Wat zijn de binnenafmetingen?
Is er 200 cm ruimte tussen de achterklep en de deur (ivm bed)?
Is de prijs reeds beschikbaar?
Reeds dank voor de info.
Mvg,
Jos

Bert Beuvink
7 maanden geleden

Beste Jos,

De binnen afmeting is 150x150x300 cm, er is ruim 200 cm tussen de achterklep en de zijdeur. De prijs verwacht ik eind november te kunnen geven. Bert

Jos
7 maanden geleden

Beste,
Kan het raam ook aan de deurkant geplaatst worden?
Zijn er vooraan handvaten voorzien om de caravan te trekken?
Bent u zeker dat er tussen de deuropening en de achterklep 2 meter vrije lengte is?
Er wordt gesproken van vilt ? aan de neuszijde maar hier zie ik niets van op de foto's.
Wordt de deur ook hoger als er voor een hogere versie gekozen wordt?
Reeds dank voor de feedback.
Mvg,
Jos

Bert Beuvink
7 maanden geleden

Beste Jos,

De viltbekleding en de LED verlichting moet ik nog plaatsen. Indien je voor een hogere uitvoering gaat, wordt de deur ook groter. Ramen kunnen we plaatsen waar je het wilt hebben, en de vrije ruimte tussen deur en achterklep is 200 cm. Bert

peter bindels
een maand geleden

Is het mogelijk om de Carpo zonder ramen en de achter deuren met 2 kleine draai deuren te kopen?