• Zeer stevig
  • Makkelijk in te richten
  • Past in elke garage
  • Op parkeerplaats slapen geen probleem meer

Vragen en ontwoorden

Vanzelfsprekend heeft u vragen over de aanschaf van een nieuwe mini caravan. In deze deze pagina staan de meeste vragen, indien uw vraag er niet bij staat kunt u het onderstaande formulier invullen. Ik geef u dan z.s.m. antwoord.

Vraag Antwoord van Bert
Waarom heeft u geen showroom? Wij proberen de mini caravan tegen een zeer scherpe te verkopen. Daarom hebben wij geen showroom en personeel. Wel kunt u een afpraak maken dat ik u de caravan kom laten zien in uw woonplaats.
Krijgen wij een faktuur Indien u een bedrijf heeft krijgt u van ons een faktuur waarmee u de BTW kunt terug vragen en de aanhanger op de zaak kunt zetten. Op de faktuur vermelden wij bagagewagen.
Gaaf ding ! Klopt het dat deze wat hoger op de poten staat ? Dat is juist, de mini-caravan staat hoog op z'n poten. De laadvloer staat op een hoogte van circa 55 cm. Dit hebben we gedaan omdat er ook terrein mee wordt gereden. Het geeft de mini caravan ook een extra uitstraling.
Kunt u aangeven hoe hoog de ruimte is wanneer de achterklep geopend is? Is daar onder te staan voor een persoon van 1m85? En zou deze uitvoering ook met een klep kunnen worden geleverd die doorloopt tot aan de daklijst zodat je er rechtop onder kunt staan? We zitten eraan te denken om er een 'buitenkeuken' zoals die bij 'teardrop' caravans te vinden is, vandaar. Onder de klep is ruimte voor een persoon van 185 cm. Je kunt de klep zelf nog iets omhoog te krijgen door het neuswiel iets te laten zakken. Je kunt dus de standaard klep gebruiken.