Vragen en ontwoorden

Vanzelfsprekend heeft u vragen over de aanschaf van een nieuwe mini caravan. In deze deze pagina staan de meeste vragen, indien uw vraag er niet bij staat kunt u het onderstaande formulier invullen. Ik geef u dan z.s.m. antwoord.

Vraag Antwoord van Bert
Beste Bert, Kan je zware dingen, bed frame of hangen kasten ophangen aan het sandwich paneel? Hoe doe je dat dan? Dag Peter, Je kunt spullen vastzetten door een combinatie van pompnagels en lijm. Als je echt zware spullen wilt vastzetten kunnen we dit voorbereiden in de produktie. Dan lassen we een versteviging in de wanden en kun het met bouten monteren.
Heeft u een showroom? Openingstijden Maandag - vrijdag: 08.00 - 18.00 uur (op afspraak) Liever 's avonds of in het weekend langskomen? Geen probleem, neem contact met ons op! Wij werken op afspraak zodat wij rekening kunnen houden met jouw privacy en de privacy van andere klanten. De mini caravan Kleibultweg 5A 7575 BM Oldenzaal Nederland T: +31 (0)541 234 444 M: +31 (0)6 164 785 93
Krijgen wij een faktuur Indien u een bedrijf heeft krijgt u van ons een faktuur waarmee u de BTW kunt terug vragen en de aanhanger op de zaak kunt zetten. Op de faktuur vermelden wij bagagewagen.
Gaaf ding ! Klopt het dat deze wat hoger op de poten staat ? Dat is juist, de mini-caravan staat hoog op z'n poten. De laadvloer staat op een hoogte van circa 55 cm. Dit hebben we gedaan omdat er ook terrein mee wordt gereden. Het geeft de mini caravan ook een extra uitstraling.
Kunt u aangeven hoe hoog de ruimte is wanneer de achterklep geopend is? Is daar onder te staan voor een persoon van 1m85? En zou deze uitvoering ook met een klep kunnen worden geleverd die doorloopt tot aan de daklijst zodat je er rechtop onder kunt staan? We zitten eraan te denken om er een 'buitenkeuken' zoals die bij 'teardrop' caravans te vinden is, vandaar. Onder de klep is ruimte voor een persoon van circa 185 cm. Je kunt de klep zelf nog iets omhoog te krijgen door het neuswiel iets te laten zakken. Je kunt dus de standaard klep gebruiken.
Ik heb een vraag over 'nwe. Zelfbouw Mini-caravan / Teardrop / Caretta / offroad'. Waar is de buitenbekleding van gemaakt is dit goed waterdicht? De wanden van de mini-caravan zijn gemaakt van 30 mm dikke sandwichpanelen die gevuld zijn met XPS schuim. Deze wanden zijn onverwoestbaar en worden ook gebruikt voor koeltrailers in de transportwereld. Door de juiste manier van kitten zijn de mini-caravans waterdicht. Dak vanzelfsprekend ook, alleen de vloer is niet geisoleerd. Dit kun je eenvoudig zelf doen. De vloer is van slijtvast multiplex